smukke

Du ankommer om hvad??
spørger jeg hende forundret.
læg den fucking make-up fra dig, du har brugt fucking 4 timer på dit ansigt, nu må du kraftedeme tage dig sammen, helt ærligt, hvis alle i universet brugte samme mænge tid på dét, ville vi være reduceret til små halvdøende bakterier i en muddersvampet vandpyt.
Hvornår skal du være dernede, spørger jeg. ved en seks-tiden regner jeg med, svarer hun. jeg fatter ikke du når det hver gang. sig mig, har dine veninder samme problem eller hvad er historien?. jaja det er det samme altid, marie barberer altid ben sindssygt omhyggeligt inden hun skal i byen, engang var hun i byen og havde glemt det og taget den her fyr med hjem ikk' og hun tudede fandeme hele den næste dag fordi han havde taget hendes trusser af og kørt hånden op ad hendes ben, der var vildt ruflede og sådan, du ved. Hun lider nærmest posttraumatisk stress i dag, for helvede, Michael, kan du ikke se, hvad det er vi er oppe imod. Liderlige hanhunde som dig.

Jeg ved ikke, hvad du snakker om, jeg har ikke været liderlig i i hvertfald en halv time, I HVERT FALD.
hahahahaha, du er sjov, mister sarcasm, mister pussylicker, kan du ikke lige kneppe mig hårdt inden jeg smutter, jeg er pisse våd, prøv og mærk efter.
jeg mærker efter og hun har aldrig løjet for mig på dét punkt.

Hun har de her super bløde læber og hun er altid overmenneskeligt våd. det er lige før jeg synes det er i overkanten, at pikken ikke får noget greb om hendes fisse, at det bare glider for let det hele. jeg ved ikke om jeg nogensinde har sagt det, det tror jeg ikke, jeg tror hun ville blive virkelig ked af det, men det er ikke fordi det ikke er godt, det er bare... ja du ved, det kunne være bedre, men jeg er sød og siger bare hun er møglækker mens jeg knepper hende og hun smiler tilbage og siger det samme med det samme lystne, frække ansigt, og hun ER mega lækker og sexet, det er hun, men du ved, det kunne være bedre, men det siger jeg ikke, fordi jeg er utrolig sød.

Efter Marie er skredet, stener jeg bare nøgen i hendes seng. Jeg tjekker hendes trusseskuffe efter efter sexet whatever, lingerie hedder det vel, og der er vel bare det sædvanlige shit man kan spille pik til, hvis jeg må være så ubehøvlet, men farverne, for satan, farverne!
Hun har et par i rød, jeg falder halvt på røven over.
jeg kan ikke holde mig tilbage, så jeg dufter lige en gang til dem. okay, jeg dufter lige en gang til. okay jeg fucking står med snuden begravet i det lækre stykke kvindelighed i hvad der ligner en halv time.
for satan en duft af hende. Det er mærkeligt, jeg har lige bollet hende i et pænt stykke tid, men nu hun ikke er her, er det anderledes alligevel. Fordi hun er utilnærmelig, du ved.
Jeg husker jeg slog op, vi slog op, hvad fanden det nu var, med en eks og hendes g-streng har jeg stadig liggende i en af mine skuffer, en sort, tynd, lille en af slagsen, jeg river frem og lugter til af og til.
Jeg HAR vasket dem, men der er nu stadig en duft i, den bliver hængende 0,0001 millimeter fra stoffets overflade og minder mig da om hendes dejlige fisse.
Jeg ved ikke hvad det er, men der er som sådan intet flot eller smukt ord for fisse. Måske er det bare meningen, at det skal være beskidt. Du ved, tanker skal lede en hen på noget dirty. Vagina er sgu da ikke smukt. Det er for...klinisk. Fisse er meget fedt, men ikke rigtig til at tage seriøst på et smukhedsbarometer. Tissekone er direkte latterligt og var det ens mor kaldte det eller ens lærer i folkeskolen, glem det.
Mis er for porno. Nå, men jeg elsker nu at tage det i munden alligevel. Hold kæft hvor elsker jeg bare fisse, mand. Marie træder ind ad døren og har glemt sin taske. Hvad laver du, spørger hun? Jeg skjuler min feder diskret med en pude. Jeg ligger og tænker på dig, smukke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar