Cocksucker 8




ÅÅÅÅÅÅÅÅH. IIIIIIH. AAAAAAAh. MMMMMMM. Der kommer ikke så meget andet end skrålende enstavelsesudtryk og adjektiver i sin superlative form fra hans mund nu, hvor klokken er 05.00.
Han ligger på sin seng med en stor bøf i øjet. En stor kleppert havde klappet ham en ordentligt en på låget i nat efter, at han havde spurgt ham gutten her om det var ren solsikkeolie man skulle sprøjte ind i musklen for at den så præcis SÅDAN ud. Det var noget af en accomplishment må man sige. Mange timer i styrkecenteret og mange støn havde bygget denne løvekrop op. Fair nok, okay, fint, nogle kvinder kan lide de der typer. Udmærket. Og nogle mænd dyrker sex som konger. Deres seng deres imperier. eller den pågældende kvindes seng deres imperier. Det vigtige er et blødt underlag. Dog gjorde han det engang på et betongulv. Det gør han så aldrig igen. Medmindre han selvfølgelig er smaskhamrende liderlig.
Selvom han stadig er øm efter håndmaden og knytnæven i skallen, står han alligevel op og smører sig en rugbrødsmad med leverståhej. Jeg er kongen, siger han. Dernæst ligger han sig på sengen og klynker over sit øje. I revnen mellem væggen og sengen får han øje på et brugt kondom. Han kan ikke rigtig sætte en dato på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar